Financial Lease Eenmanszaak

Financial Lease Eenmanszaak

Wij zijn CreditLease Specialist in Autolease gevestigd in Hengelo. Doordat wij aanstellingen bij diverse geldverstrekkers hebben kunnen wij het scherpste tarief in de markt aanbieden.

Wat is Financial Lease?

Bij deze vorm van financiert u de aanschaf van uw auto voor de zakelijke markt, de auto dient dan als zekerheid voor de lening ( onderpand ). Het grootte voordeel is dat bij financial lease er vaak niet meer zekerheden worden gevraagd dan dit onderpand. De auto is direct uw eigendom en deze betaald u in maandelijkse termijnen af. Na het betalen van het laatste termijn is het voertuig volledig uw eigendom.

Waarom Financial Lease voor uw Eenmanszaak?

Als Eenmanszaak kunt u natuurlijk uw geld maar één keer uitgeven. Het is dan ook de meest logische keuze om de bedrijfsauto niet in een keer aan uw werkkapitaal te onttrekken maar deze maandelijks af te betalen via een Financial Lease constructie, zo houdt u als Eenmanszaak geld vrij om eventuele catastrofes / onvoorziene kosten op te vangen binnen uw bedrijf.

CreditLease maakt Financial Lease voor uw eenmanszaak makkelijk!

Wij hebben aanstellingen bij diverse geldverstrekkers zodat wij u het scherpste tarief uit de markt kunnen aanbieden. Daarnaast denken wij met u mee om het juiste financieringsproduct bij uw mobiliteitsvraag te zoeken.


Vraag vrijblijvend een gesprek aan bij één van onze adviseurs!

Ons adres

Jacob Obrechtstraat 29
7557 TC Hengelo

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17.30

Zaterdag
Op afspraak

Vragen?
Neem contact met ons op.