Financial Lease Hengelo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]CreditLease gevestigd te Hengelo is een onafhankelijke Financial Lease maatschappij gespecialiseerd in Financial Lease.

Wat is Financial Lease?
Financial Lease is een leasevorm waarbij de kredietverstrekker enkel juridisch eigenaar blijft terwijl het volledige economisch eigendom (het genot, de verzekering, het onderhoud) overgaat op de kredietnemer. De kredietverstrekker loopt daarbij het risico van waardevermindering. Het grootste verschil tussen Financial en Operational Lease is dat er bij de eerste het eigendom in principe bij de kredietnemer ligt, waar bij Operational Lease een zakelijke vorm van huren is.

Financial Lease wordt vaak gebruikt voor de aanschaf van een auto, bedrijfswagen of vrachtwagen.
Bij Financial Lease Hengelo is het ook mogelijk andere bedrijfsmiddelen zoals computers, machines, scooters, motors en overige bedrijfsmiddelen te financieren.

Waarom CreditLease?
Wij werken samen met diverse toonaangevende geldverstrekkers waardoor wij u het scherpste Financial Lease tarief uit de markt kunnen aanbieden.

Leaseprijs te hoog?
De Lease prijs is opgebouwd uit rente en aflossing eventueel kunt u het Leasetarief verlagen door een aanbetaling of slot termijn in te bouwen.

Bel of mail CreditLease gevestigd in Hengelo voor een vrijblijvende Financial Lease

offerte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ons adres

Jacob Obrechtstraat 29
7557 TC Hengelo

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17.30

Zaterdag
Op afspraak

Vragen?
Neem contact met ons op.