Elektrische auto’s 2020

Een elektrische auto is een grote aanschaf. Bij Creditlease kun je elektrische auto’s leasen. Wij helpen je met een op maat gemaakt leasecontract.
De bijtelling voor elektrische leaseauto’s is verdubbeld en ging van 4% naar 8%. De nieuwe bijtelling ging in op 1 januari 2020.

Wil je dus nog snel een elektrische auto leasen voordat het duurder wordt? Wij hebben een aantal auto’s tegen 4% (deze staan al op naam).
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wij denken met je mee, hierdoor vinden wij de auto die het best bij jou past. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste wet en regelgeving. Hierdoor is het mogelijk een advies op maat te geven. Een advies op maat voor de elektrische auto die jij graag wil leasen. 

Elektrische auto's bij CreditLease zijn flexibel te leasen.

Groen leasen

Elektrische auto’s leasen bij Creditlease is op verschillende manieren mogelijk. Wij hebben elektrische personenauto’s en elektrische bestelbussen. Elke elektrische auto en elektrische bestelbussen kun je leasen met financial lease of met operational lease. Onze experts helpen je om het contract samen te stellen dat bij je past. Dit is mogelijk door de kennis en ervaring die zij in huis hebben.

Het aantal elektrische auto’s op de markt neemt toe in 2020. Niet alleen het aantal auto’s neemt toe, maar ook de bijtelling van de elektrische auto’s. Het voordeel van het leasen van een elektrische auto voor 2020 is dat de bijtelling 5 jaar lang op 4% blijft. Dat kan zo een paar duizend euro schelen.

Waarom een elektrische auto leasen?

Een elektrische auto is goed voor het milieu, daarnaast is de bijtelling lager dan een auto die op fossiele brandstof rijdt. Voor een elektrische auto hoef je ook niet de volledige BPM en motorrijtuigenbelasting af te dragen. Daarnaast bespaar je flink op de tank kosten.

Groen rijden met Creditlease

Wil je ook besparen op je tank kosten en minder bijtelling? Onze experts helpen je graag met de kennis en ervaring die zij in huis hebben. Wij helpen je graag en altijd en stellen een contract op maat samen voor jou. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. 

Leave Your Comment

Ons adres

Jacob Obrechtstraat 29
7557 TC Hengelo

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17.30

Zaterdag
Op afspraak

Vragen?
Neem contact met ons op.